sale

Kweek je kado-Voor de beste PAprika

Vorige Artikel 21 van 34 Volgende
€ 8,95 € 6,95
Voorraad 4 stuks

Kweek je kado "Voor de beste PAprika

Je bent de beste pa! Je vader feliciteren met zijn verjaardag, hem een fijne Vaderdag wensen of hem bedanken dat hij je altijd zo goed support langs de zijlijn bij de voetbalclub? Kweek je Kado is een origineel cadeau om te geven. Door de zaadjes te planten in de kweekcup en ze te laten groeien, groeien ze uit tot stekjes. Door daarna de fles over een stekje te plaatsen creëer je je eigen kas!

 

Gebruiksaanwijzing staat vermeld op de kweekcup.

#plant #keuken #tuin

#geschenk #cadeau #pa #zomer #voorjaar #vaderdag #tuin #kweken

Specificatie Omschrijving
Lengte 7 cm
Breedte 7 cm
Hoogte 28 cm
Inhoud Fles, Grondtablet, Kweekcup, Zakje paprika zaadjes
Kleur Kraft - Zwart
Verpakking Glas - Karton - Kurk
Gebruiksaanwijzing Deze turftabletten enkele minuten in het water leggen zodat ze zich binnen enkele minuten helemaal volzuigen en er een kweekpotje ontstaat dat later rechtstreeks in de tuingrond wordt geplant.

NIEUW

Wilt u iemand verrassen?

U kunt uw uitgekozen cadeautje / pakketje makkelijk op laten sturen naar een ander adres . Dit kunt u doen door tijdens het bestellen het vakje 'ik wens een afwijkend afleveradres op te geven' aan te vinken. Zo ontvangt u de factuur en versturen wij netjes uw cadeau naar diegene die u wilt verrassen!

Wij pakken het cadeautje voor u in!
Om u een beetje te helpen pakken wij uw cadeau met veel plezier en de grootste zorg  in. Zo wordt het geven van een cadeautje nog leuker en makkelijker!

© 2014 - 2021 ik&Stoer Cadeau 's & Verpakkingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel