Bedenktijd: 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden wventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ikenstoer zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ca. €6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons adres geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ik-en-stoer.com. wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren:

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren. Wat moet je doen:

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd , vrij van duidelijk aanwezige geuren, denk aan sigaret,parfum en dieren.

- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden.

2. Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@ik-en-stoer.com U mag het ook even kopieren en in de mail plakken als u geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: RETOURFORMULIER

3. Verpak de artikelen weer in de zo goed mogelijk orginele verpakking.

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Ik en Stoer
Het Baken 7 
9351 DS Leek


5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen  storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. 

Hebt u een kapot product ontvangen, neem zo snel mogelijk contact met ons op, met een duidelijke foto van het kapotte artikel, via ons Email info@ik-en-stoer.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het op te lossen.

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2014 - 2024 ik&Stoer Cadeau 's & Verpakkingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel