Wilt u iets retourneren? Dat is geen probleem! ook al gaat het om producten in de aanbiedingen, sale . U heeft 14 dagen om uw bestelling aan te melden voor retour. Zodra u uw retour heeft aangemeld kunt u binnen de 14 dagen het pakketje naar ons terug sturen. Graag uw retour  melden via info@ik-en-stoer.com of via het contact formulier en uw IBAN nr aan mij te melden voor een snelle betaling. 
Het artikel dient in originele staat en verpakking - indien redelijkerwijs mogelijk - te worden teruggestuurd (zelf afgeven en/of omruilen kan natuurlijk ook bij ons adres: Het Baken 7 te Leek De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren u om het verzendbewijs te bewaren. U krijgt binnen 14 dagen na retour u geld terug.

Ik heb een kapot product ontvangen, wat nu?
Neem zo snel mogelijk contact op (het liefst binnen 24 uur), met een duidelijke foto van het kapotte artikel, via info@ik-en-stoer.com  wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het op te lossen.

NIEUW

Wilt u iemand verrassen?

U kunt uw uitgekozen cadeautje / pakketje makkelijk op laten sturen naar een ander adres . Dit kunt u doen door tijdens het bestellen het vakje 'ik wens een afwijkend afleveradres op te geven' aan te vinken. Zo ontvangt u de factuur en versturen wij netjes uw cadeau naar diegene die u wilt verrassen!

Wij pakken het cadeautje voor u in!
Om u een beetje te helpen pakken wij uw cadeau met veel plezier en de grootste zorg  in. Zo wordt het geven van een cadeautje nog leuker en makkelijker!

© 2014 - 2020 ik&Stoer Cadeau 's & Verpakkingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel