Eigen stijl

Veer&Moon onderscheidt zich door de bloem van top tot teen te laten zien. Hierbij zie je de oorsprong, de wortel: Is het een bloem uit een bol of uit een zaadje? Een felle verfvlek is de enige kleurige toevoeging aan de simpele zwarte pentekening. De natuur in al zijn eenvoud.

Zo willen we je inspireren met nieuwe ideeën over de toepassing van het geven van bloemen en op die manier van bloemen een nóg veelzeggender cadeau maken. Geef een ander of jezelf een persoonlijk en symbolisch cadeau, waarbij je de ontvanger uitdaagt tot creativiteit en hij of zij er nog lang een hoop plezier aan beleeft.

Laat bloemen het woord voor je doen!

Sorteer op
 • Prent Cosmea
  Prent Cosmea

  PRENT COSMEABotanische prent van Cosmea aan de muur met de betekenis vreugde in de liefde en het leven. Met een koperkleurige klem op een donkergrijs hardboard, om te hangen of neer te zetten.

  Maat: 19x25 cm

  € 9,95
 • Prent Vergeetmeniet
  Prent Vergeetmeniet

  PRENT VERGEET ME NIETBotanische prent van Vergeet me nietje. Met een koperkleurige klem op een donkergrijs hardboard, om te hangen of neer te zetten.

  Maat: 19x25 cm

  € 9,95
 • Prent Oost Indische kers
  Prent Oost Indische kers

  PRENT COSMEABotanische prent van de Oost Indische kers aan de muur met de betekenis triomf en overwinning. Met een koperkleurige klem op een donkergrijs hardboard, om te hangen of neer te zetten.

  Maat: 19x25 cm

  € 9,95
 • Prent Krokus
  Prent Krokus

  PRENT KROKUSBotanische prent van de roze krokus staat voor jeugdige vrolijkheid. Een leuk cadeau voor iemand die een jaartje ouder wordt , de prent is op donkergrijs hardboard met een koperen klem om hem op te hangen of neer te…

  € 7,95
 • Prent blauwe druif
  Prent blauwe druif

  PRENT BLAUWE DRUIFBotanische prent van de blauwe druif (geluk en zorgzame liefde) op donkergrijs hardboard met koperen klem. Formaat 14 x 25 cm (inclusief board), om te hangen of neer te zetten.

  € 7,95
 • Prent rode zonnehoed
  Prent rode zonnehoed

  PRENT RODE ZONNEHOEDBotanische prent, De Rode Zonnehoed staat voor kracht en gezondheid. Een fijn cadeau om iemand beterschap te wensen. De prent is bevestigd met koperkleurige klem op grijs hardboard. Je kunt de prent hangen of…

  € 7,95
 • Bloemenzaad-gezondheid
  Bloemenzaad-gezondheid

  BLOEMENZAAD - GEZONDHEIDZadenzakje 'Gezondheid', rode zonnehoed zaden, met de mogelijkheid om achterop de verpakking de naam van de zender en ontvanger te zetten. Leuk om te versturen.

  Gezondheid zaaien (rode zonnehoed)

  Vroeg…

  € 3,95
 • Bloemenzaad-succes
  Bloemenzaad-succes

  BLOEMENZAAD - SUCCESZadenzakje 'Succes', champagne-kleurige stokroos zaden, met de mogelijkheid om achterop de verpakking de naam van de zender en ontvanger te zetten. Leuk om te versturen.

  Succes zaaien (stokroos)Zaai de zaden…

  € 3,95
 • Bloemenzaad-geluk
  Bloemenzaad-geluk

  BLOEMENZAAD - GELUKGeluk wens je toch iedereen toe? Met deze prachtige Lathyrus (ook wel siererwt) komt het geluk vanzelf! In de Victoriaanse tijd kreeg deze bloem de betekenis 'genieten van de kleine dingen'. Een vrolijke…

  € 3,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 ik&Stoer Cadeau 's & Verpakkingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel